Metaverse Mühendisliği programını tamamlayıp yapılacak olan Online sınavda 50 ve üzeri puan alarak başarılı olan kursiyerler Metaverse Mühendislik Uzmanı olarak anılacaklardır. Mezun olan Kursiyerler ; Sektörde işe başvurabilecek, kendi projelerini, girişimlerini hayata dökebilecek ve bu sektörden para kazanmaya başlayabileceklerdir.
Metaverse Mühendisliği tamamlayan kursiyerler ; Metaverse eğitmenliği yapabilirler, TÜBİTAK, KULUÇKA vb. kurumlara proje sunabilirler, Özel şirketlerde Game developer, Game artist, Kripto uzmanı, NFT artist, programlama ve Metaverse alanlarında çalışabilirler, VR teknolojisi üzerine çalışabilirler,
AR konusunda çalışabilirler, Finansal Teknolojilerde yapay zeka uyarlaması projelerinde çalışabilirler vb. alanlarda projeler üretebilirler.
İlkokul yıllarında TÜBİTAK yarışmalarında yer alarak mühendislik serüvenine başladı. Ortaokul yıllarında yazılım öğrenmeye başlayarak alanında ilk projelerini üretti. Lise yıllarında geliştirdiği Yapay Zeka, Makine Öğrenimi projeleri ile İstanbul (1), Türkiye (3) ve Dünya (4) dereceleri almaya hak kazandı.
Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp okuluna seçilen ilk 90 asil arasında yer aldı. Yapay zeka üzerine çalışmalarını geliştirerek Makine ve Derin Öğrenme konusunda birçok proje geliştirdi. İkinci üniversite yıllarında iken "Knowledge Representation" alanında bir ilk niteliğinde bir eğitim Chat botu geliştirdi. Bu Chat bot ile Türkiye birinciliği, New York'ta girişimcilik eğitimi kazandı ve Silikon vadisinden davet aldı.
Aldığı davet ile Silikon vadisinden teklif alan en genç Türk ünvanına sahip oldu ve basında yer aldı. Savunma, Sağlık ve eğlence sektöründe yapay zeka projeleri üretti ve çalıştı. Girişimcilik üzerine de çeşitli eğitimler aldı. Pekiştirme öğrenme, Derin Pekiştirme Öğrenme, Meta Öğrenme, İmitasyon Öğrenme konuları ile yapay zeka alanında kendini ve çalışmalarını geliştirdi. Almanya'da dünya birinciliği ve üçüncülüğü, Global Bilim olimpiyatında ise olimpiyat birinciliği kazandı.
Dell :Envision the Future global yapay zeka yarışmasında, Türkiye birinciliği kazandı ve Türkiye'yi temsil ederek, Dünya derecesi aldı. Microsoft, IBM, Nvidia, Google, Deep Learning.AI, Sas, Amii gibi yapay zeka alanının en iyilerinden yapay zeka eğitimleri aldı. Stanford, MIT, California, Michigan State, Washington, John Hopkins, HSE, Londra, Toronto, Maryland, Colorado, Koç, Priceton, Duke Üniversitelerinden ise Yapay Zeka alanında eğitimler alıp sertifikalar almaya hak kazandı. Çeşitli yapay zeka ve girişim topluluklarında aktif yer alarak konferanslar ve eğitimler verdi.
Yaptığı projeler ve aldığı başarılar sonucunda Darpa ve Nasa kurumlarından iş teklifleri aldı ama tercihini Türk Savunma Sanayii sektöründe kullandı. Şu an Türkiye'de savunma sanayinde yapay zeka mühendisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda yapay zeka üzerine yüksek lisansta akademik kariyerine de yön vermekte ve bu alanda makalelerini oluşturmaya başlamaktadır. 12 senedir çeşitli projeler geliştirmekte, 6 senedir yapay zeka konuları üzerine çalışmalar yapmakta ve 3 senedir yapay zeka girişimciliği üzerine çalışmalar yapmaktadır